Mischien is dit wel een opluchting of zijn de keuze's nu wat makkelijker erdoor te maken.
Ik ben alles nu verloren en kan niks meer gaan verliezen.
Ik heb geen idee hoe hart me dit nu heeft kunnen raken.
Evenals de keuze's wat ik nu moet gaan kiezen.
Ik zal maar gewoon blind door blijven rennen.
niet denken over hoe het nog af zou kunnen lopen.
Mischien dat ik ooit wel aan deze situatie kan wennen.
Want voor het leven durf ik al niet meer te hopen.
Ik ben mijn hart ergens verloren.
Ik weet niet meer waar.
het leven heb ik afgezworen.
En met me zelf ben ik klaar.
Ik zal het toch nooit meer vinden.
Want ik durf me niet meer te binden.
Want de jongen wat ik toen zo erg beminden.
Is nu zo ver weg alsof ik het toen gewoon verzinden.