Dromen
In mijn dromen is alles weer goed
Is er niks gebeurt
Is iedereen vrolijk
Heeft iedereen een breede lach op zijn gezicht
Niemand draacht een masker
Iedereen is puur en zuiver
Is er allemaal niks aan de hand
In mijn dromen hoor je vogels vluiten
Bijen zoemen
Mensen lachen
Niemand heeft pijn of verdriet
In mijn dromen is iedereen vrolijk