Het einde is al nabij.
slechts een kreun,
dat smeekte om die herinnerinig te krijgen van ons twéé,
Enkel een laatste omhelsing is wat ik aan je vroeg.
In mijn hart wil ik jou, samen met me mee.....,
maar de pijn is veel te hard,
omdat ik je al zolang met me mee droeg.
Hoe kan ik nu gaan.....
Zonder die wat mij hart had verovert.....
Verovert, gestolen,
en daarna had verlaten....
En nu dat het einde al is gedaan.....
Wil je niet meer met me praten.
Mag ik niet meer in je hart bestaan.
Kon ik de pijn dat rust in onze herinneringen maar haten.
En elke verloren en ongetrooste traan.
Kon ik het maar gewoon daar in de verontrustte en bodemloze diepte......
Kon ik het daar maar samen met het einde achter laten.