weet je hoe belangerijk je bent kriebels
jij beslist of ik van hem hou
jij beslist of ik met hem trouw
jij beslist of hij het waard is
jij beslist of ik met hem verder wil
weet je wel hoe belangerijk jij bent
jij beslist over alles
vertel me eens hoe je dat doet