ik droom van een wereld waar pijn en verdriet niet bestaan
waar bloemen gewoon bloeien en schepen niet ten onder gaan
ik droom dat ik daar lig, uitgestrekt op het gras
ik droom dat alles er zalig was
daar is een plek vol liefde en plezier
jammer genoeg ben ik nog hier