Ik wil verder leven
Niet elke dag pijn
Maar het kan niet zo zijn
Alles van het verleden blijft naast mij
Altijd is het aan mijn zij
Heb gepraat met verschillende mensen
Maar het hielp niet
Het doet me zoveel verdriet
Slapen lukt niet meer
Bang om mezelf weer te zijn
Iemand zonder pijn
Alles wat jullie mij hebben aan gedaan
Zal altijd naast me staan
Het enigste wat ik me nu nog afvraag is
Wat heb ik dit leven nog te bieden..?