Soms voel je , je alleen..
Niemand die je iets kan zeggen..
Het is alleen jij, jij alleen op de hele wereld..
Soms zou ik wel willen schreeuwen dat iedereen me eens hoort..
Maar er komt geen toon uit mijn keel..
Geen woord geen geluid gewoon helemaal niks..
Niemand die me verder hoort..
De dingen om je heen draaien maar door..
Alleen jij bent de gene die het maar niet begrijpt..
Jij bent de gene die zorgt dat alles draaiende blijft of niet..
Zolang je maar in jezelf gelooft en verder durft te gaan dan ooit..