een gevoel,
een angstige blik,
niemand die begrijpt wat je bedoelt,
maar jou gezicht zegt meer,
al doet het zoveel pijn,
ik zal er altijd voor je zijn.
even verward,
nee,dit verdien je niet.
nee,
dit verdien je niet.
dit wou ik je niet geven,
nee,zo'n leven verdiend niemand niet.
ik hoop dat je dit weet,
dat je het me duizend keer vergeeft.
nee zo'n leven verdien je niet.
ik zal er altijd voor je zijn,
al doet het voor jou nog zoveel pijn.