stille liefde onvoorwaardelijk
niets eisend alleen geven
delend luisteren spreken
leven voor elkaar
en dan ongevraagd zeggen
ik hou van je
ik kan niet zeggen wat ik voel
je niet vertellen wat ik bedoel
het zou slecht verwoord worden met woorden
woorden die me altijd stoorden
want het is niet moeilijk te zeggen
ik hou van je
zonder je boek weg te leggen
ik wil je nooit meer kwijt
en zonder op te kijken want
je hebt nu al weer spijt
maar ik zal opkijken
je ogen zoeken
ik wil geen woorden want ze zullen liegen
geen standaard zinnen omdat ze je bedriegen
en ze nooit verwoorden wat ik voel
je moet begrijpen wat ik bedoel
want daarvoor zit je in mijn hart
het maakt me stil
ik ben verwart
want nooit heb ik dit meegemaakt
als waar ik nu in zit
het is nog nooit echt goed verklaart
maar dit is iets wat nooit bedaart