- Magic Moments -
Internet is een mooie zaak,
Een hobby als een ander,
Maar waar ik over waak,
Is dat ik niet verander.
Online hebben we mekaar gevonden,
De eerste schuchtere gesprekjes,
Beide vrij en ongebonden,
Ieder met zijn eigen trekjes.
Na een paar dagen chatten,
Heb ik je voor het eerst gezien,
Je kinderen zijn echte schatten,
Je kreeg van mij direct een tien.
We zijn ruim een maand later,
Je bent mooier als ooit ervoren,
Jaloerse mensen zitten in je vaarwater
Maar je bent zeker niet bevroren.
Ik weet hoe ik me voel,
Je verleden was geen eenvoud,
Bij jouw zijn is mijn doel,
Vanaf nu is het alles in tweevoud.
Dank zij het internet,
Werd ik je aangeboden,
Magic heeft ons gered,
Ik ben er voor je noden.
Ik hou van je met heel mijn hart,
Mijn leven is er één met jou,
Je kinderen delen in dat part,
Schat, ik kom naar je heel gauw.