Je verkeerd je in onrust,
Omingt door stemmen,
wat zachtjes je naam doen fluiseren.
De onzekerheid zit verstopt in siutatie's.
Egoistis...wil je alleen naar je eigen mening luisteren.
terwijl je vanuit een hoogte op hen neerkijkt,
beginnen er in jouw wereld al de visalluatie's.
en daarna het denken.
Je beseft opeens het gevaar..
Ziet ff wat jij voor steld in deze maatschappij.
orustig komen er vragen.
Hoe wat waar wanneer wie hoezo ...
allemaal vragen wat niks mee dragen.
je beantwoord ze keer na keer met steeds maar dat maar zo.
je verdwaalt in je eigen klagen.
smorgens word je wakker
om dezelfde keuze weer te maken.
Elk besluit van gister blijkt gelogen.
hoelang blijf je zo nog jezelf door raken?
nog even verder zo.. en je tranen van het leven lukken dan niet meer te kunnen drogen.
different day.........But the same bullshit again!