Lach met me mee
Huil met me mee
Schreeuw met me mee
Maar als ik je vraag blijf je bij me zeg niet nee
Zeg dat je nergens gaat
Zeg dat je achter me staat
Zeg tegen me dat je me nooit verlaat
Laat me weten
Dat je me nodig hebt
Zoals ik jou
Dat je me wilt
Zoals ik jou
Dat je niet zonder me kunt
Net zoals ik
Zwiep me van me voeten
En neem me mee in je hart
Draag me op een wolk
En kus me tot in de eeuwigheid