Ons leven gaat niet over rozen,
maar hiervoor hebben we ook niet gekozen.
Het is eenmaal zo gegaan,
liefde en haat liggen eenmaal dicht bij elkaar,
er is echter een grote maar,
liefde overwint voortaan.
Het zijn inmiddels al 3 jaren,
maar men moet niet steeds in het verleden staren.
Het belangrijkste is nou,
dat ik nog altijd van je hou.
Men zegt altijd : van schade en schande wordt men wijs,
en voor alles betaalt men een prijs.
En dat deze prijs ontzettend hoog was,
begrijp ik nu pas.
Maar getreurd ben ik nog lang niet,
Ik ben zelfs nog ontzettend blij,
want jij bent nog altijd bij mij
en daarom heb ik geen verdriet.
Daarom deze 3 rozen,
voor elk jaar 1 dat we voor elkaar hebben gekozen.