LIEVE NIKITA.
IK WOU JE ZEGGEN DAT IK HEEL VEEL VAN JE HOE.
JIJ BENT OMA ZIJN GROTE LIEVELING.
EN JE BENT JE OMA OOK HEEL ERG TROUW.
ELKE DAG WIL JE WEL BIJ OMA ZIJN.
EN DAT VINDT OMA HEEL ERG FIJN.
JIJ KUNT NU AL VEEL MEER PRATEN.
EN LIEVE NIKITA OMA VINDT HET LEUK.
MET JE TE PRATEN ,
IK HOOP DAT IK DIT NOG LANG MEE MAKEN MACH.
WANT EEN TROSTSE OMA BEN IK IEDERE DAG.