4-06-07
Ware liefde
Je wijst me de weg
De weg naar je ogen
Je schrijft me de weg
De weg naar je gedachten
Je leidt de weg
De weg naar je hart
Je zegt dat je van me houd
De grapjes die we samen maken
Alleen wij die het horen
De hemel heeft mij een engel gegeven
En ik ben niet van plan hem kwijt te raken
Ik geloof niet in een god
Maar wel in liefde
In me liefde voor jou
Dit is geen grap
Maar serieus
Soms ben je beledigd
Maar ik weet het is niet echt
Als ik huil zit je vlak naast me
Als ik lach, lach je met me mee
Als ik kijk in je ogen
Weet ik dat je niet hebt gelogen
Dat je echt van me houd met heel je hart
En me mist als ik niet bij je ben
Net zoals ik
Je bent zo mooi als de nacht
Met de sterren in je ogen