Hartkleppen van de wereld stopten met kloppen
longen wilde van woede met ademen stoppen
de huid van ridders begon spontaan te krullen
nederlanders wilden met een donorshow hun zakken vullen
wil je ginder zonder long of hart
wat jaartjes langer leven
dan moet de schenker vooraf zeggen
de mijne wil ik wel geven
ookal kan elk mens dood of levend
zijn onderdelen missen
dokters mogen in nederland
niet zomaar in lichamen vissen
ookal zijn een nieuwe nier en nieuw leven je diepste wens
je kan niet altijd rekenen op wisselstukken van een medemens
in Belgie mogen ze teminste je huid zonder vragen villen
je moet het alleen vooraf zeggen mocht je dat niet willen
maar de wereld gaat trager dan een rups vooruit
steeds praten we over ons lichaam of over een schat vol buit
geef weg je oude rommel, wat zou jij daarom geven
jij bent dood dus de zieken blijven teminste leven
prik daarom mijn lichaam maar aan een donorbord
anders rot het toch allemaal op het dodenmensenstort
ik wil de patroonheilige van het wegschenken zijn
desnoods kook je mijn niertjes in een lekkere wijn!