Ik ben niet boos, ben niet kwaad,
en ook niet teleurgesteld in jou,
je wist niet wat de gevolgen zouden zijn,
wist niet dat ik dit niet wou.
Je dacht dat het het beste was,
daar twijfel ik niet aan,
de vraag is alleen had je het als je de gevolgen had geweten,
ook nog steeds gedaan?
Ik denk dat je het dan,
niet gedaan zou hebben,
en wat anderen ook vinden,
ik laat dat gevoel liever niet wegebben.
Het is hun probleem niet,
het is en blijft dat van mij,
dus laat de rest maar lullen,
en als ze wat zeggen, herinner dan wat ik je zei...