Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
droom van me weg
droom van me weg
nare dromen
blijven
maar komen
of nee
geen droom
realiteit !
'k wou dat ik kon dromen
dromen over het paradijs
over hét leven
na deze opproefstelling
na deze benarde inleiding
dromen over jij
en ik
dromen over ons
wij
in realiteit
Maar nee
'k voel het komen
nare dromen
zwarte wolken
op komst
of
vergis ik me
en
blijven ze weg
Reacties op dit gedicht
Xanthippe vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
Xanthippe
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
12 februari 2002
Thema's:
[Valentijn]
[Onzekerheid]
[IK]