Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Gisteren
Gisteren ben je weggevlogen
Gisteren ben je weggegaan
Gisteren ben je opgetogen
Een nieuw pad ingeslagen
Zo ver bij mij vandaan
Ik kan je niet volgen
Ik kan je niet vinden
Ik roep je naam
Maar tevergeefs...
Geen antwoord
Vandaag zijn er weer nieuwe vragen
Vandaag is er weer een nieuw verhaal
Vandaag moet ik weer opnieuw gaan leren
Om op eigen benen te kunnen staan
Ik kan je niet volgen
Ik kan je niet vinden
Ik roep je naam
Maar tevergeefs...
Geen antwoord
Morgen zal alles over zijn
Morgen zal niks me meer kunnen raken
Morgen zal ik wakker worden
Zal ik eindelijk ontwaken
Ik kan je niet volgen
Ik kan je niet vinden
Ik roep je naam
Maar tevergeefs...
Geen antwoord
Over land
Over zee
In mijn hoofd
In mijn hart
Gisteren...
Gisteren ben je weggevlogen
Ik zal altijd van je houden
Ik roep je naam
Maar tevergeefs
Geen antwoord...
Reacties op dit gedicht
Juut....* vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
Juut....*
Gecontroleerd door:
Anastacia
Gepubliceerd op:
04 juni 2007
Thema's:
[Dood]
[Verdriet]
[Leven]