In de ban, was ik van jou.....
Ik zocht mijlen ver weg......
Ik wist al dat jij mij naar 4 jaar niet meer wou.
maar ik had me er nog niet bij neer gelegd.
Zoveel had je in mij los kunnen maken.
zoveel pijn , haat , en zoveel verdriet.
Niemand had mij ooit in mijn hart zo diep kunnen raken.
Niemand die ik daarom van te voren bij mij binnen liet.
waarom heb ik voor jou die deur open doen maken.
Waarom liet ik je binnen.
Je hebt er nu al zoveel in kapot kunnen maken.
En nu lukt het mij niet meer om van de liefde te winnen.
Nu voel ik me zo verwart.
en word ik opgenomen.
Ik wil zo graag een nieuwe start.
niet meer het leven dromen .
Al mijn herinneringen zijn helemaal zwart.
Ik wil zo graag dat er licht binnen zal komen.
zonder liefde........
althans ...........
liefde voor jou