Liefde zo dichtbij
het raakte me vlug even aan
ik gaf me over, het nam me mee
maar voelde ook mijn hart open gaan
Liefde zo dichtbij
het opende deuren als nooit eerder ervaren
ik voelde zoveel liefde, het deed pijn
wilde jij mij dit soms besparen
Liefde zo dichtbij
ik voelde vlinders in mijn buik, mijn hoofd zweeft
dit voelt zo intens
nooit eerder dit gevoel beleefd
Liefde zo dichtbij
mag ik dit gevoel voor altijd beleven
dit voelt zo intiem, zo fijn
laat me nog even zweven.....
written by Twisted