ik ga geen traan meer om die jongen laten
want dan zal jij mij ook verlaten
ik had het niet in de gaten dat om mij geeft
ik had altijd het idee dat er niemand om mij gaf
tot dat ik jou zag
jij bent iemand die ik heel graag mag
ook al ben je daar
je bent ook hier,in mijn hard
ook al ben ik niet meer het meisje van vroeger
toch is deze vriendschap het zelfde gebleven