waarom doet iedereen me pijn?
terwel ze er nu meer dan ooit voor me moeten zijn
ik heb al zo veel pijn
ik voel me zo klein
mijn eerste liefde heet geplayt met mij
dat maakte hem blij
ik weet niet wat me bezielt
jullie verlaten me stuk voor stuk
en dat sloopt mij helemaal
alles is opeens zo kaal
eerst stonden er nog van die bloemen
en nu zie ik alleen doden kinderen
als ik dood moet
DOE HET DAN METEEN
ik voel me zo klein!!