Kan wel janken
Sporadisch volgen de lachsalvo's de huilbuien op
Zelden vind je rust in liters wodka Red Bull
Nooit zag de dood de volgende morgen
Nimmer kuste de wang de mond
Altijd wil ik zeggen wat niet mag
Vaak daag ik scheldend mijn noodlot uit
Regelmatig slaap ik ladderzat een gat in de nacht
Zo af-en-toe stoot ik alles en iedereen tegen de borst
Lach me kapot