Wil je me volgen?
Door dit duistere bos?
Wil je naast mij vliegen en me licht geven
Zodat ik kan zien waar ik loop
Kan zien waar ik heen moet
Wil je me volgen?
Door dit duistere bos?
Totdat ik bij de bosrand ben
En weer goed kan zien
Je mag gaan dankjewel, de zon zal me verder helpen