Onder jouw voeten ligt 41 jaar,
Wandelpad langs wegen en velden,
Vlucht van een adelaar,
Steeds meer zielen die zich melden.
Geen dromen die groeien,
In drijfzand van leugens,
Maar verlangens die bloeien,
De zinnen verheugen .
De tijd is zo vloeibaar,
Mistig geluk en lachende winden
Als een solospel op je gitaar
Maar we zullen je vinden !
We zullen je vinden ! !
En met klaterende lach,
Zullen wij je omwinden,
Je wensend,
Een gelukkige verjaardag
Van Tine voor Ivan
- 06 juni 2007 -