Er bestaat een kans
Ik kan het niet meer aan
En nee ik kan er niet voor gaan
Niet met elke dag deze pijn
En de gedachte om hier weg te zijn
Elke dag die vreselijk pijn
Van me eigen ouders..
Er bestaat een kans
Misschien ben ik wel weg
En dan heeft iedereen om me heen pech
Ja hiermee doe ik zoveel mensen pijn
Maar luister dan een keer
Ik kan er niet meer zijn
Niet met elke dag deze pijn
En de gedachte dat ik hier niet meer mag zijn
Als ik hiermee door zal gaan
Weeg ik straks veelste weinig
Ja ik weet ik ben niet goed bij me hoofd
Maar die wond doet me zeer
Ja elke dag steeds weer
Het kan ook niemand iets schelen
Er bestaat een kans
Ja als ik me gedachte zeg
Heb ik altijd weer die pech
Naar een psycholoog
Naar een dokter
Nee ik wil dit allemaal niet
Aaa altijd dat verdriet
Ik weet niet wat het is
Ben bang voor die mensen..
Elke keer zet ik me masker weer op
En loop ik weer met die blije kop
Nee dit is gelogen
Heb ik jullie bedrogen..?
Nee het gaat steeds slechter
Ene dag voel ik me goed
Andere dag voel ik me kloten
En is de gedachte weer in me geschoten
Gedachte van die vreselijke pijn
Van me eigen ouders
Er bestaat een kans,,
Nee zo kan het niet verder
Nee zo wil ik niet meer..