wat al die tijd zo gewoon heeft geleken
is in één keer verdwenen
al die mooie momenten
die we zo vaak deelden
zijn zomaar weggegaan
ze hebben plaatsgemaakt
voor zoveel pijn
samen waren we alles
we stonden er niet bij stil,
maar wij hadden een goede tijd samen
ook al was het nog zo pril
ik moet je nu al laten gaan
ik weet het
maar onze herinneringen zullen blijven
daardoor zal ik altijd sterk staan
dankjewel Virginie,
ik zal je missen.