Waar zijn jullie nou
de mensen waar ik zo van hou
Jullie stonden dag en nacht voor ons klaar
ik hou van jullie echt waar
Jullie hebben mam weer op de goede weg gebracht
jullie hadden geduld jullie hebben jaren gewacht
Maar nu in eens zijn jullie weg
ik ben kwaad vinden jullie het gek dat ik dat zeg
Jullie waren de enige die mam vertrouwde
tot de dag dat ze met hem trouwde
Haar beste vrienden kwamen toen niet opdagen
bij mam zijn jullie nu langzaam aan het vervagen
Maar bij mij zitten jullie nog in mijn gedachten
vooral hoe we altijd om jullie lachte
eerst zag ik jullie elke week en nu nooit meer
begrijpen jullie niet: dat doet zeer
Asjeblieft zeg tegen mam dat het jullie spijt
dat moest ik ook altijd dan was ik toch jullie grote meid
Asjeblieft kom terug, laat het worden zoals het was
dan weet ik dat jullie van me houden, echt, dan pas
Mam mist jullie net zo erg als ik
en dat jullie ons nu pijn doen is iets wat ik niet pik
Na al die tijd dat jullie er voor ons waren
jullie kunnen ons nu niet alleen laten na al die jaren
Mam is nu wel gelukkig en ik ook
maar ik wou toch liever dat ik bij jullie onderdook
Jullie hielpen ons met blijheid en vedriet
maar nu doen jullie dat niet