Je wilt een stap verder zetten.
Maar mensen om je heen houden je tegen.
Je probeert op de realieit te bljven letten.
Maar langzaam en zeker komt er steeds maar wat meer regen.
Je hebt een reflectie van jezelf nu wel gezien.
Je vind dat de spiegel nu wel omlaag mag gaan.
Je vind dat je het niet zo had verdient.
dat het verdriet niet zo ver had mogen staan.
stappen moet je nog vooruit gaan staan .
alles en iedereeen houd je tegen,.
Alles lijkt bedrog een waan......
Die traan......
Had niet mogen bestaan.
Je had al lang geleden weg moeten gaan!