Iedere seconde van de dag
Verstop ik mezelf in het donker
Maar mijn tranen willen niet weg gaan
Het is allemaal zo verwarrend
Ik probeer het te begrijpen
Maar wat is gebeurd is zo slecht
Ik kan het niet volhouden
Mijn energie raakt op
Ik wil niet dat je blijft
Het doet pijn om jou te zien
Maar jij zal het nooit begrijpen
En ik kan niets doen
Ik zou willen terug keren in de tijd
Maar niets zal nog hetzelfde zijn