Gewoon even kwaad, op mezelf
Nee ik wil het er niet over hebben
niet hoe ik me voel
hoe het met me gaat
nee ik wil het er niet over hebben
Ik wil alleen praten over jou
niet over mij
ik ben het niet waard
mezelf laat me koud
Ik zeg het nog één keer
mijzelf interesseert me niet
keer op keer, meer en meer
maar je hoort me niet
Jij wil over mij praten
probeert dingetjes uit te vissen
jij hebt ook alles in de gaten'
maar mijzelf interesseert me niet
Hou nu op, ik word boos
boos op mezelf
ik doe je pijn
en dat wil ik niet
Ik doe dwaas
dus ik hou al op
ik kijk glazig voor me uit
en zie de wereld op zijn kop
Sorry ik was even kwaad
even boos op mezelf
ik wist me even geen raad
met mezelf,
Gewoon even kwaad, op mezelf!
*,,Hanneke,,*