Mn tassen gepakt..
Ze staan klaar in de gang..
Tranen in jouw ogen..
Ze maaktte me zo bang..
Mn sleutel op tafel neergelegd..
De laatste keer dat ik hier rond kijk..
Een overdreven stilte..
Het laatste woord door jou is nog niet gezegt..
Ik pak je hand vast..
En geef je de woorden mee dat ik je zal missen..
Trillend probeer ik je handen los te laten..
Ook een traan over jouw wang, als ik me niet deed vergissen..
"Tot ziens broertje" waren de woorden die er nog net uitkwamen..
En nu spijt, spijt van het verlaten... Want wij horen samen!