Zwart Vuur|
Door Afscheid,|
---------------
Daar ga je
door de open deur
tranen in je ogen
Moment van weggaan
moest ooit toch
gebeuren.
Later terugkeren,
Denk je fel,
Maar omringt
door Zwart Vuur,
geen weg terug,
Later wil je
hetzelfde doen,
Om te betekenen wat zij voor jou betekenden.