het zwarte paard vliegt
zwevend daal ik neer
op zijn fluwele rug
vlieg jij, of is
dat slechts fantasie?
-vrijheid is recht vooruit-
liefelijk zijn jouw
blauw ivoren hoeven
ze stralen naar
de hemel
kaatsen terug in
verwonderde ogen
jouw schoonheid
zal altijd schitteren