Voorjaar Clematis
Wakker gekust
door warmte en licht
vormt zich een knop
het is een mooi gezicht,
elke dag
groeit ze gestaag
rekt zich uit
en laat haar
mooie hartje zien,
de schoonheid
die van binnen zit
wordt zichtbaar,
haar zuivere zijde
wordt prachtig belicht
door vader zon,
en schittert je tegemoet,
ik moet er elke dag
naar kijken,
haar schoonheid
geeft mij energie,
ik drink het in
en geef haar liefde
en aandacht
en zo voeden wij elkaar!!
Komen samen als een
liefdesdans,
aandachtig strelend
elkaar helend
zijn wij een en al
met vader zon
en moederaarde,
haar witte schoonheid
is zo zuiver zo mooi,
elk blaadje is gevormd
met liefde
een bruidstooi,
wij smelten samen
gaan op in elkaar
ademloos geniet ik
van haar pracht,
en praal
ze was er weer
na een jaar wachten
kwam ze weer
opnieuw tot leven,
heerlijk
wat onze schepper
ons heeft gegeven!!