Een gevoel, zo onbeschrijfbaar goed
Wat heel erg veel met mij doet
Pakt niemand meer bij me vandaan
En ik zal het zeker nooit laten gaan
Want er is niets beters dan dit
Ik weet dat ik hier veilig zit
Zo warm en vertrouwt
Wetend dat je van mij houd
En het klinkt misschien gek
Maar het is de allermooiste plek
Want ik ben niet meer alleen
Met jouw armen om mij heen