Het wordt erger, te veel
hoelang houd ik dit nog vol
wanneer komt de waarheid uit
nog vier weken doorstaan
ik weet dat ze me gebruikt
alleen hoe stop ik dat
zonder veel pijn of ruzie
want ze kan zo overdrijven
dat is onwijs onuitstaanbaar
ik wil er iets tegen doen
maar dat lukt niet bepaald
daarom hoop ik ook echt
dat er klassen worden gemaakt
op grond van de richting
dan kom ik in een andere klas
anders zal ik kapot gaan
nog meer gek worden van
alles wat er gebeurd
ze gebruikt me omdat ze
niet alleen wilt zijn op
momenten dat er niemand is
zoals op de fiets of
in de pauzes altijd
bij lesuitval
ik wil dat niet meer
alleen hoe stop ik het?
zij heeft meer vrienden dan mij
wat doet ze dus nog met me?
laat ze me niet gewoon gaan
dan zit ik er niet zo mee
want deze situatie
moet niet veel langer
meer gaan duren
anders...
weet ik niet meer
hoe het met mij zal gaan