Nooit zag ik jou meer als een klasgenoot
Maar dingen veranderen
En ik weet nog van het feest, ik genoot
Ik kreeg in de gaten hoe lief jij eigelijk bent
Aardig was me bekend maar wist niet meer
Nu weet ik beter en kijk graag in jou ogen elke lesuur weer
Vriendelijke ogen die niet weten wat ik voel
Misschien moet ik het gewoon zeggen
Of snap je al wat ik bedoel?