Een droom.....
Onze kinderwens werd vervuld,
ons leven in rijkdom gehuld.
Twee kleine jongetjes, beide gezond
blauwe oogjes,en allebei blond.
Ik hou van mijn ventjes 't is met geen pen te beschrijven,
en dat zal mijn hele leven lang zo blijven.
Ik wil ze niet meer missen,voor geen goud,
ook al word ik wel 100 jaar oud.
Ze geven me vreugde,ze maken me blij,
twee kleine knulletjes,helemaal van mij.
Toch blijft er een klein gemis,
en ikzelf weet heel goed wat dat is...
Het is er tot nu toe niet van gekomen,
maar een dochter is een van mijn grootste dromen.
Met Delano en Jeffrey,moet ik eigenlijk tevreden zijn
maar ergens diep van binnen doet het pijn.
waar ik op dit moment met heel mijn hart voor leef,
dat zijn mijn twee boykes,waar ik ontzettend veel om geef.
Geen meisje ter wereld zou hen kunnen vervangen,maar mag ik dan niet een klein beetje verlangen?
Een derde?...mijn gevoel zegt ja,maar mijn verstand nee
echt waar,ik heb het er best wel moeilijk mee..
Met 2 kinderen is een gezin 'zeker in deze tijd' wel compleet
maar dat is iets wat ikzelf ook wel weet.
Dat maakt het nu juist zo moeilijk,ik leef maar 1 keer
een tweede kans krijg ik dus nooit meer..
Nog een kindje,daar moet je met z'n tweeen voor gaan
daar moet je beide voor 100% achter staan
En ik weet zeker dat mijn man het me wel gunt,
maar hij is degene die de financieen runt.
Ze zeggen wel eens,komt tijd komt raad,
ik ben nog jong,het duurt nog wel even voordat we moeten zeggen,'nu is het te laat'...
Wie weet wat de toekomst ons nog brengt
ik hoop dat hij ons nog een keer een wonder schenkt!
Tot die tijd hoor je mij niet klagen,
en geniet ik met volle teugen van mijn 2 ondeugende blagen!!!