goede morgen meisje van mij
met je hoofd in de wolken
goede morgen meisje van mij
met mega zorgen
waar ben je nu weer heen
gevaren
met je geweten
dat voor de helft is vergeten
pratend, galmed in de hal
echoed 't in je hoofd
je vergeten is verdoofd
(ach doe niet zo mal)
zegt de een
net alsof jij dat meent
kom er nu eindelijk eens uit
met je eigen waarheid
geen opgeslagen kul
anders vul ik nog een pul
en hoor de stemmen
in jou hoofd
want dat gelul verdoofd
sluit nu een compromis
en leef weer in harmonie
met het gedane en het doen
leef zonder leed en verzoen
goede morgen meisje van toen
pak nou eens de goede schoen
goede morgen meisje van toen
ik heb het met je te doen
veel liefs jeroen