Pap en mam
Bij jullie weg te gaan,doet me toch wel pijn,
het zijn zulke mooie jaren geweest,
maarja nu ben ik groot,en eens was ik klein,
daaraan denk ik nu maar het meest.
Ik wil jullie met dit gedicht bedanken
voor alles wat jullie voor mij hebben gedaan,
als ik eraan denk kan ik wel janken,
want jullie hebben voor mij in alles voldaan.
Jullie hadden om mij wel eens verdriet,
toch bleven jullie van mij altijd houden,
't is niet voor niets,dat ik jullie niet eerder verliet,
want niemand zal mij van jullie ooit kunnen weg houden.
Ik ga nu een nieuwe fase in mijn leven tegemoet,
met een lieve man,dat zit wel goed.
Bedankt voor alles pap en mam
zorg dat ik nog heel vaak naar jullie toe komen kan!
Ik hou van je mam,met heel mijn hart,
jouw verlaten is moeilijk en hard...
Pap,jij bent de beste vader die een dochter zich wensen kan,
want zo iemand als jij,daar bestaat er maar eentje van!