geweldig weer samen
ja dat kan jij ook beamen
kijken naar die zwaluwen hoog in de lucht
om daarna te dalen in vogelvlucht
wij volgen hun beweging
ze duiken het zwembad in
om daarvan wat water van te nemen
het is mooi dat waar tenemen
de natuur daar zo overweldigend
ja we waren daar in ons element
onze liefde daar samen te beleven
in die natuur elkaar liefde te geven