Wat zeg je tegen iemand die zo lief,en aardig is zoals jij,
Je blijft maar zoeken naar woorden,
maar niets is goed genoeg voor mij,
Je blijft steeds zoeken naar die ene speciale zin,
die alles zegt,wat ik voor je voel,
en wat ik van je vind,
En als je dan denkt dat je het hebt gevonden
Ben je plots alles weer kwijt,
En kan je weer opnieuw beginnen
Met het zoeken naar woorden
Die het mooie van jou omschrijft,
Valentijnsdag vandaag, ik draai er niet langer omheen
Ik moet je laten weten zoals jij is er maar èèn!
Je bent een Lieve vrouw, zo mooi en zacht
Dat de mooiste bloemen het afleggen
bij het zien van jou Pracht,
Je ogen zijn stralend, zo mooi,
Dat ze zelfs Schitteren in de Nacht,
Zo kan ik nog uren door gaan,voor jou mijn schat,
Maar weet dat ik op je wacht
En je nooit zal laten vertrekken uit mijn Hart!!!