in gedachten zie ik jou
de jongen waarvan ik hou
jij bent de zon in mijn leven
en daarom wil ik jou al mijn liefde geven
jou ogen fonkelen als sterren in de nacht
de wind streeld door jou haren zo teder
en zacht
verliefd lig ik in jou armen
zij die me altijd verwarmen
jij bent mijn allerliefste knuffelbeer
steeds hou ik van jou meer en meer
jij bent van mij,ik van jou
en niemand kan daar tegen op.