Moeilijke tijden,we kennen ze allemaal
met een grote portie geluk gaan ze aan de haal.
Steun van familie en vrienden
op zo’n momenten zijn ze jouw bedienden.
Een troostend woord,een nobel gebaar
en zie,het geluk komt weer aldaar.
Neem hun steun met de glimlach aan
opdat ze verderaan je zijde zullen staan.
Geef de moed niet op en stop je zelfmedelijden
het is de enige manier om ze te overwinnen,
vaarwel moeilijke tijden.