Zachtjes raakt een tedere liefdevolle kus
jouw prachtig zijdezachte huid
waarna onze ogen elkaar kruisen
en onze gedachten samen zijn
Hand in hand liggen we langs elkaar
ik zou mijn ogen net als jij gesloten hebben
als ik niet gedwongen werd door jouw schoonheid
om stiekem naar je te kijken terwijl jij rust
Dan open ook jij jouw prachtige ogen
en zweven er liefdevolle woorden door de lucht
van mijn mond naar jouw oren
en van jouw mond naar mijn oren
Dankvol neem ik ze in ontvangst
en even weet ik niet wat te doen
maar ik hoef ook niets te doen
we zijn al gelukkig