Mijn liefde volle tederheid
als ik ontwaak
en de schittering in je ogen zie
zo voel ik warmte
in heel mijn hart
je lippen spreken stil
maar een waarheid die ik eindelijk versta
want als vingers zich kruisen
is er een tederheid vol kracht
het lot springt nog kleine pasjes
maar aan de horizon schijnt al licht
verlangen doet passie roepen
fluister stil maar waarlijk open
ik breng je mijn hart
zo kus mijn ziel
neem me in je armen
en ik zal enkel nog verdwalen
omdat alleen jij mijn waarheid bent
en zo heb ik je lief
Wim
***-****