jij jij bent mijn valentijn,
ik wil voor altijd bij jou zijn.
maar jij voelt misschien niet zoveel voor mij,
toch sta je elke dag aan mijn zij.
en als het eventjes slecht gaat,
ben je toch mijn beste maat!
en er is soms wel eventjes pijn,
maar de wereld kan toch niet perfest zijn?
ik hou van jou en jij uiteidelijk ook van mij,
met jou voel ik me altijd vrij!!!!!!
ik hou van jou