Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
eenzaam en alleen
Eenzaam en alleen
zit ik hier
Niemand
om me heen
Is er dan niemand
die even luisteren kan
een arm om me heen
Waar zijn die mensen
die ik vertrouw
voor wie ik door het vuur zou gaan
Waar zijn jullie nou
eenzaam en alleen
zit ik hier
schreeuwend in stilte..
Reacties op dit gedicht
yazii vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
xCatharina
:
Woensdag, juni 13, 2007 22:06
Knuf !
lachebekje1988
:
Woensdag, juni 13, 2007 21:37
een arm voor jou!
Over dit gedicht
Auteur:
yazii
Gecontroleerd door:
Sheena
Gepubliceerd op:
13 juni 2007
Thema's:
[Eenzaamheid]
[IK]
[Verdriet]